Zajedno s Vama i u izazovnim vremenima

Za Vaš siguran posjet servisu

Sukladno naputku Stožera civilne zaštite Republike Hrvatske, poduzeli smo sve potrebne mjere kako bismo osigurali da Vaš posjet servisu bude što sigurniji za Vas i za naše djelatnike.

Dogovorite svoj termin putem web obrasca

Kliknite ZATRAŽITE TERMIN i naši djelatnici će brzo pronaći odgovarajući termin, te tako susret s drugima klijentima svesti na minimum.

Prijem s distancom

Molimo Vas da prilikom primopredaje vozila koristite zaštitnu masku.
Kako nam je Vaša sigurnost na prvom mjestu, kao i sigurnost naših djelatnika, molimo Vas da vozilo zajedno s ključevima ostavite ispred glavnog ulaza.
Žao nam je što Vam naši servisni savjetnici ne mogu pružiti ruku, ali vjerujemo da ćete i dalje biti u potpunosti zadovoljni našim uslugama.

Bez čekanja u servisu

Sukladno smjernicama Stožera civilne zaštite prostore za čekanje ne koristimo, stoga Vas molimo uvažite navedeno prilikom organizacije svojeg vremena dok je Vaše vozilo u servisu

Zaštita vozila

Radi Vaše sigurnosti, pažljivo ćemo zaštititi sva kontaktna područja u kabini Vašeg vozila za vrijeme pružanja usluge. To uključuje: volan, ručicu mjenjača, prostor za noge kod vozača i sjedalo vozača.

Zaštitna oprema

Svi naši djelatnici opremljeni su potrebnom zaštitnom opremom i brinu za Vašu maksimalnu sigurnost.

Dezinfekcija vozila

Iako se tijekom rada na Vašem vozilu pridržavamo visokih higijenskih standarda, preporučujemo uslugu dezinfekcije unutrašnjosti vozila i klima uređaja.

Bezgotovinsko plaćanje

Ako je moguće, koristite bezgotovinsko plaćanje. Zahvaljujemo na razumijevanju.

Ovdje smo za Vas. Vaš ovlašteni Volkswagen i Škoda servis

Scroll to Top