• Adresa: Rakite ul. 27, 21251 Split
  • Pon-Pet: 08:00 - 16:00
Zatraži termin

Volkswagen prvi put nudi mogućnost predrezervacije

Podijeli

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Ekskluzivna predrezervacija posebnog izdanja modela ID.3 1ST s bogatom dodatnom opremom ograničena na 20 vozila u Hrvatskoj
ID.3 1ST s dosegom od 420 km (WLTP)
Predujam za predrezervaciju iznosi 7.500 kuna
Volkswagen je jučer u Europi, pa tako ujedno i u Hrvatskoj započeo s predrezervacijom za prvi model u svojoj novoj, potpuno električnoj obitelji ID. vozila, model ID.3. Potencijalni kupci u Hrvatskoj moći će se prijaviti za svoj primjerak modela ID.3 1ST na stranici www.volkswagen.com/id-prebooking plaćanjem predujma u iznosu od 7.500 kuna. Posebno izdanje modela ID.3 1ST uključuje visokokvalitetnu opremu iznimnih performansi i ograničeno je na 30 000 vozila u Europi. Volkswagen oprema model ID.3 1ST verzijom baterije srednje veličine koja će kasnije biti dostupna za seriju modela ID.3, a za koju se očekuje najveća popularnost. Posebno izdanje, model 1ST koji se može predrezervirati, ima doseg od 420 km (WLTP).

Model ID.3 isporučivat će se kupcima s nultom stopom emisija ugljičnih dioksida. Proizvodnja baterijskih ćelija te proizvodnja modela ID. usmjerene su prema tomu cilju, primjerice dosljednom upotrebom energije iz obnovljivih resursa. Neizbježne emisije u okviru proizvodnog procesa nadoknadit će se podržavanjem certificiranih klimatskih projekata. Proizvodnja modela ID.3 1ST trebala bi prema planu započeti krajem 2019. godine, a prva bi se vozila kupcima trebala isporučiti sredinom 2020. godine.

https://www.volkswagen.hr/novosti/novosti/7105-volkswagen-prvi-put-nudi-mogucnost-predrezervacije

Novosti