Euro 2020.

U iščekivanju sutrašnjeg ždrijeba za EURO 2020.

Oči nogometnog svijeta uprte su u Bukurešt ove subote. U rumunjskoj prijestolnici izvući će se šest preliminarnih skupina Europskog nogometnog prvenstva 2020. godine. Kao službeni partner za mobilnost, Volkswagen s nestrpljenjem očekuje ovaj turnir koji se prvi put organizira na cijelom kontinentu.

„Pozdravljali smo ideju Europskog prvenstva bez granica od samog početka. Ovaj je turnir od velike simbolične vrijednosti za Volkswagen: “Tri četvrtine naših zaposlenika su kod kuće, u Europi. Zbog toga nam je ujedinjena Europa s prekograničnom trgovinom od presudne važnosti “, kaže Jürgen Stackmann, član Uprave za prodaju i marketing marke Volkswagen.

Euro 2020: Volkswagen Mobility Makers

Proizvođač automobila upotrijebit će pozornicu Europskog prvenstva ne samo za oglašavanje svih aspekata elektromobilnosti, već će pružiti i korisne informacije o ponudi prijevoza. Primjerice, na raznim mjestima bit će raspoređeno 13.000 takozvanih Volkswagen Mobility Makers-a. To su volonteri, a bit će ih lako prepoznati po odjeći. Svi će biti vrlo dobro upoznati s odgovarajućim gradom u kojem budu djelovali. Moći će odgovoriti na sva pitanja posjetitelja o mobilnosti tj. prijevozu/transportu. Na primjer, koja je podzemna željeznica najbolja za dolazak do stadiona, gdje se nalazi najbliže autobusno stajalište, ili koja je najbrža pješačka staza do hotela. “Naš dugoročni cilj je da fanovi prvo pomisle na Volkswagen kada je riječ o mobilnosti”, objašnjava Stackmann. Volkswagen Mobility Makers bit će prisutni tamo gdje postoji veliki broj fanova, primjerice u zračnim lukama, u gradskim središtima ili na nekim drugim važnim mjestima.

VW besplatan prijevoz

Pored toga, Volkswagen će nuditi uslugu prijevoza automobilom u većini od dvanaest gradova Europskog prvenstva. Službena UEFA EURO 2020 aplikacija omogućuje navijačima i gostima da rezerviraju besplatne vožnje u definiranom području središta grada. Algoritam određuje vozilo za prijevoz kod putnika koji imaju slično odredište, poput fan zone, željezničke stanice, pubova i barova. U idealnom slučaju nekoliko putnika koristi isto vozilo i tako doprinosi smanjenju prometnog opterećenja u središtima gradova tijekom velikog sportskog događaja.

I za kraj, spomenimo kako ždrijeb za Euro 2020.počinje sutra, 30. studenog 2019 . u 18h!

Sretno nam bilo! 💪

Scroll to Top