5 Euro NCAP zvjezdica za novi T-Cross

→ Najbolje ocjene u svim važnim kategorijama
→ Volkswagen SUV zadovoljava najveće standarde sigurnosti na testovima
→ Euro NCAP predstavlja mjerilo za sve nove modele vozila
Više od ovoga nije moguće: najmlađi član obitelji Volkswagen dobio je pet zvjezdica. Novi T-Cross bio je potpuno uvjerljiv na prestižnom testu sigurnosti Euro NCAP (eng. European New Car Assessment Programme – Europski program za ocjenu sigurnosti novih automobila). Nezavisni su ispitivači novom SUV-u u segmentu malih automobila dali vrhunske ocjene u svim kategorijama. Inovativni crossover model time zadovoljava najviše sigurnosne zahtjeve.

Novi je T-Cross serijski opremljen brojnim sustavima potpora za vozača koji su do sada prvenstveno bili rezervirani za više klase vozila. U kombinaciji s izvrsnim ponašanjem tijekom sudara i vrhunskom zaštitom putnika ovi sustavi povećavaju stupanj sigurnosti, smanjuju opasnost od sudara te poboljšavaju komfor u vožnji.

T-Cross s brojnim sigurnosnim značajkama
T-Cross je opremljen sustavom nadzora okoline Front Assist uključujući sustav prepoznavanja pješaka i City funkciju kočenja u nuždi, potporom zadržavanja vozila na voznom traku Lane Assist, potporom za kretanje uzbrdo te sustavom proaktivne zaštite putnika. Posljednji sustav automatski zatvara prozore, zateže pojaseve i povećava kočioni tlak u slučaju sudara. U opremu se k tomu ubrajaju potpora pri promjeni voznog traka Blind Spot i potpora izlaska iz parkirnog mjesta koja dolazi u kombinaciji s prethodno navedenim sustavom.

https://www.volkswagen.hr/novosti/novosti/7124-5-euro-ncap-zvjezdica-za-novi-t-cross

Scroll to Top

Upit za termin servisa

Želite dogovoriti termin. Jednostavno unesite najvažnije podatke i Vaš upit biti će odgovoren u najkraćem mogućem roku.

Željeni termin servisa?
Molimo unesite Vaše kontakt podatke
Sva polja označena sa * obavezna su.
Ovime prihvaćam da tvrtka Bosnić d.o.o. smije elektronički obrađivati sve osobne i neosobne podatke stavljene na raspolaganje u skladu s Izjava o zaštiti podataka . Podaci se pohranjuju isključivo u svrhu odgovaranja na upite kupaca i neće se prosljeđivati trećim osobama.